ManneQ.com hjerte tlf. 70 236 136

Dobbelt tøjstativ

til private, firmaer og institutioner
Disco III dobbeltstativ

Tøjstativ med dobbelt ophæng

Hvis du leder efter et godt og solidt dobbelt tøjstativ, er du kommet til det helt rigtige sted

Skal du opbevare eller fremvise meget tøj, og er pladsen ikke rigtig til det, så kan et dobbeltstativ være løsningen. Et dobbeltstativ fylder ikke ret meget mere end et tøjstativ med en overligger til bøjler, og hvis du vælger et tøjstativ med centerstang, hvor tøjet hænger i to rækker over hinanden, er pladsforbruget præcis det samme! Med 5-10 af vores Luksus tøjstativer med centerstang og hjul kan du fleksibelt gøre plads til at fra 100 til 2.000 bøjler, blot ved at flytte rundt med stativerne, som der nu er brug for dem. Når de ikke bruges, fylder de ikke alverden.

Se vort store udvalg i billige dobbeltstativer

Kun den bedste kvalitet

Vores tøjstativer har alle
2 års garanti

Et dobbeltstativ kan enten være et tøjstativ, hvor du får to parallelle stænger i samme højde, eller det kan være et almindeligt stativ med en centerstang, således at du hænger tøjet i to 'etager'.

I begge tilfælde udnytter du den trange plads optimalt.

Dobbelte tøjstativer findes med og uden hjul

Dobbeltstativer kan være stationære, eller de kan være med hjul, så du kan anbringe flere ved siden af hinanden på snæver plads. De vil passe fint til en teatergarderobe. Hvis du bestyrer et festlokale, hvor behovet for bøjleplads er forskelligt fra gang til gang, kan en håndfuld dobbeltstativer på hjul være en glimrende løsning. Det samme gælder for sportshaller, til Bingo, eller når skolens aula skal ryddes til fest.

De bedste dobbelte tøjstativer

I vores webshop vil vi anbefale dig at se på Luksus tøjstativerne, de findes i en kort og en lang udgave. Med centerstang på et Luksus tøjstativ kan du give plads til rigtig mange jakker eller skjorter. Stativerne fylder ikke mere end de andre almindelige tøjstativer.

Skal du bruge mange tøjstativer?

Ring til os på 70 236 136 eller send os en mail, hvis du vil have et tilbud på et større antal tøjstativer

Skal der gøres plads til det tunge tøj, frakkerne eller pelsene, kan du overveje Maxi-stativet. Her får du solidt kram for alle pengene. Dog skal du være opmærksom på, at Maxi-stativet skal flyttes omkring uden tøj. Når først tøjstativet er fyldt op, skal det helst ikke flyttes alt for meget. Til gengæld kan det bære utroligt meget tøj.

Til de store mængder tøj, måske med forskelligt behov fra uge til uge, anbefaler vi det flotte Disco III tøjstativ. Det er stort og solidt, med to vandrette overliggere, så du kan hænge alt fra skjorter til frakker i to rækker. Og selv med mange bøjler på, kan det nemt flyttes frem og tilbage, hvor pladsen tillader det.

Valget er dit

Besøg vores webshop og se, at vi også har dobbelte tøjstativer, der præcis opfylder dine behov.

GÅ TIL SHOP >>

Find det perfekte dobbeltstativ hos ManneQ.com

Dobbeltstativ